‘Jo competeixo’ és el quart disc de Manel. Foto: Facebook Manel

El Festival Grec posarà el punt final a la seva programació aquest diumenge amb un concert de Manel, que se celebrarà al Teatre Grec a partir de les 10 del vespre.

El quartet barceloní presentarà el seu darrer disc ‘Jo competeixo’, on incorporen l’electrònica i miren cap al costat més contemporani del pop. El seu nou so, segurament amb un directe un pèl més contundent, barreja l’herència de l’escena musical catalana dels anys setanta amb l’indi-folk més recent i contemporani.

‘Jo competeixo’ és el quart i esperat disc de Manel, després de ‘Els millors professors europeus’ (2008), ‘10.000 milles per veure una bona armadura’ (2011) i ‘Atletes, baixin de l’escenari’ (2013). En aquesta ocasió la banda ha comptat per primera vegada amb un productor dels Estats Units per enregistrar el disc. La gravació de ‘Jo compteixo’ va portar els Manel a viatjar a Woodstock i Nova York.

Abans del concert de Manel, el Grec programa diferents actes al districte. Seran el musical ‘Swing Broadway’, avui al Grec; l’obra de teatre ‘La note d’à coté’, avui i demà al Lliure; el concert de St.Paul and The Broken Bones, demà a la BARTS, l’espectacle de Circ Guadual, de demà i fins dissabte al Mercat de les Flors i els espectacles de dansa Brincadeira + Brodas Bros, dissabte al Grec i el de Sebastián García Ferro, dissabte i diumenge al Mercat de les Flors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram