Yanis Varoufakis, en una imatge d’arxiu. Foto: Marc Lozano

L’ex ministre de Finances grec, Yanis Varoufakis, va ser el convidat estrella el passat dos de juny a les Cotxeres de Sants en el marc de la celebració de l’acte ‘Pensem Europa en Comú’, que també va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ada Colau, el primer tinent d’alcalde Gerardo Pisarello i el candidat d’En Comú Podem a les eleccions Xavier Domènech.

Durant la seva intervenció davant d’un públic que va omplir la sala, Varoufakis va situar les pròximes eleccions espanyoles del 26J com una oportunitat per l’esquerra per canviar les coses. “Teniu una oportunitat d’or de salvar Europa. L’única manera és enforntar-se a les polítiques de la UE. Anem a dir a Brussel·les, Frankfurt, París i Berlín que no destrossaran Europa”, va afirmar Varoufakis de forma contundent.

L’exministre de Finances grec, que el passat febrer va crear un moviment d’esquerres per refundar la UE, també va voler destacar que “Barcelona demostra que hi ha ciutats que poden començar a treballar per recuperar l’espai públic des de baix”. Al mateix temps, va afegir que “s’ha d’unir l’esperit d’Atenes i de Barcelona i s’ha de fer a tota Europa”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram