Watling i Pelayo són els integrants de Marlango. Foto: Facebook

La cita del districte amb Marlango havia de ser el passat dia 2 d’abril, però finalment serà aquest diumenge. En només quatre dies, Leonor Watling i Alejandro Pelayo seran a la Sala Barts per presentar el seu darrer treball d’estudi, El porvenir, en un concert de la seva gira Delicatessen que els ha dut a actuar per tot l’estat espanyol i per diferents països de l’Amèrica Llatina.

De cara a aquesta actuació, Marlango dóna l’opció als seus fans de triar el repertori que interpretaran. El duet va començar a fer aquest tipus d’actuacions en format de piano i veu de mica en mica, primer interpretant dos o tres temes i posteriorment quatre o cinc, fins que finalment van decidir que gaudeixen molt amb aquest format i van arriscar-se a fer tot el concert d’aquesta manera. El grup assegura que busca “els llocs i les condicions idònies perquè cada concert sigui una cosa única”.

En el seu darrer disc, que van trigar dos anys a perfilar, Watling i Pelayo compten amb les col·laboracions d’altres artistes de talla mundial com Fito Páez, el solista d’Héroes del Silencio Enrique Bunbury (amb qui van enregistrar el primer single, Silencio) o els mexicans La Santa Cecilia.

El porvenir és el vuitè treball d’estudi del grup, que va començar la seva activitat l’any 1998, quan van gravar una maqueta amb 14 temes, tot i que l’any 2002 van veure com s’incorporava un músic més, el trompetista novaiorquès Óscar Ybarra, que va decidir separar-se del grup per perseguir la seva carrera en solitari a finals de l’any 2014.

El grup va començar enregistrant discos en anglès (la mare de Watling és britànica), però a partir del seu cinquè treball d’estudi, Un día extraordinario, van atrevir-se també a compondre cançons en castellà. Alguns dels seus grans èxits són els temes Puede, Dame la razón, The long fall o Automatic imperfection.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram