Ivette Nadal, una de les protagonistes de l’edició d’enguany. Foto: BarnaSants

El festival per excel·lència dels cantautors, el BarnaSants, ja està a punt de celebrar una nova edició. Serà a partir del pròxim 21 de gener quan diferents seus del districte, la ciutat i el país acolliran, fins al 14 d’abril, més d’un centenar de concerts.

De moment avui l’Antiga Fàbrica Damm serà la seu de la presentació del festival, que en la seva 21a edició ha programat un cartell on destaca la presència, entre d’altres, de Maria del Mar Bonet, David Carabén, Joan Amèric, Andreu Valor, Joan Isaac, Lídia Pujol, Cris Juanico, Ivette Nadal, Víctor Manuel, Feliu Ventura, Marina Rosell o Paco Ibáñez.

El concert inaugural el protagonitzaran Jotes de combat el dia 21 a partir de dos quarts de deu del vespre al Teatre Joventut de l’Hospitalet.

En el cas de Sants-Montjuïc els espais que acolliran concerts són el Casinet d’Hostafrancs, el Centre Cultural Albareda, el Koitton Club, La Iguana i el Tinta Roja.

El director del BarnaSants, Pere Camps, explica a Línia Sants, que enguany el festival es caracteritza per tres eixos principals: “El primer és la inauguració, amb producció pròpia, que servirà per reivindicar la jota com un instrument cultural i tradicional dels Països Catalans. El segon són els concerts, també de producció pròpia, ‘Sota les cunetes, justícia’ i un homenatge a Lorca quan es compleixen 80 anys de l’alçament feixista i de l’assassinat del poeta i, finalment, el fet que més de 20 artistes estrenin els seus treballs”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram