Foto de família dels premiats. Foto: Facebook

L’Ajuntament va reconèixer a finals de novembre amb la Medalla d’Honor de la Ciutat, que entrega a 15 entitats i 10 persones a títol individual per la seva “contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana, per les seves virtuts i els seus valors cívics”, a Jordi Suñé, a la Fundació Artesà i a la Fundació Jordi Sierra i Fabra.

Suñé és nascut a la Bordeta i és una persona molt lligada a la Festa Major del seu barri i un dels pioners de la creació de l’Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta. També és un promotor de l’esport al barri com a eina de cohesió social i va ser fins l’any passat president de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria.

Pel que fa a la Fundació Artesà, es tracta d’una entitat nascuda el 1979 com a Associació de Pares de Discapacitats Psíquics del Poble-sec. Actualment ofereix atenció a un gran nombre de persones amb discapacitat intel·lectual i col·labora amb diverses universitats i amb altres entitats i institucions. Per últim, la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb seu a Sants-Badal, va ser reconeguda en l’àmbit de ciutat per la seva tasca en la promoció de l’educació i la cultura entre els més joves.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram