L’ordenança específica de les terrasses del carrer Blai ja és més a prop de concretar-se després de la reunió que Ajuntament, veïns i comerciants van mantenir el passat 21 d’octubre.

Durant la trobada el consistori es va mostrar favorable a reduir l’horari de les terrasses. Si finalment la nova ordenança específica s’acaba aprovant, els bars hauran de tancar les seves terrasses a les 11 de la nit de diumenge a dijous -ara ho poden fer a les 12- i a les 12 de la nit divendres i dissabte -ara ho poden fer fins a la una de la nit-. L’Ajuntament també veuria bé reduir el nombre de terrasses, que passarien de 40 a 37.

Aquesta modificació horària ha estat celebrada per la plataforma Som Paral·lel, una de les més implicades en el futur del carrer Blai, que ho ha definit com una “victòria veïnal que demostra que la lluita serveix”. Tot i això, la plataforma, que ha convocat per avui una altra trobada, insisteix que “el nombre de taules de terrasses i bars es manté i cal continuar organitzant-nos”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram