El Correllengua d’enguany està dedicat a Ovidi Montllor. Foto: Correllengua

La plaça de Sants serà aquest dissabte l’escenari d’una nova edició del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que, un any més, tornarà a reivindicar la llengua i la cultura catalanes i, particularment, també homenatjarà Ovidi Montllor en el 20è aniversari de la seva mort.

Al llarg del dia s’organitzaran un seguit d’activitats per a tots els gustos: diables, tabalers, envelats, puntaires, gegants, activitats infantils, poesia, cant coral, castellers, concerts…

Entre els molts actes destaquen el dinar popular a càrrec del restaurant Terra d’Escudella, el concurs Micro Obert de rap i hip-hop en català i la Nit de foc i música. El concurs Micro Obert és la novetat més destacada de l’edició del Correllengua d’enguany. El premi per al guanyador és la gravació d’una maqueta en un estudi professional a càrrec de l’escola de música Jam Session i la possibilitat d’actuar amb Poker d’Asos en l’actuació posterior al lliurament del premi, en finalitzar el concurs.

D’altra banda, a partir de les vuit del vespre la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet i Socarrimats de l’Infern donaran el tret de sortida a les activitats del vespre. Una hora abans l’analista política Mònica Sabata haurà pronunciat el manifest del Correllengua 2015.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram