El carrer de Burgos, una de les vies afectades per les obres. Foto: Google Maps

Un grup de veïns afectats de les finques dels carrers de Burgos i Riera de Tena per les expropiacions de les obres del calaix de cobertura de les vies es van reunir la setmana passada per organitzar-se i aclarir dubtes a totes les persones afectades.

Aquest grup de veïns denuncia que els afectats són una setantena de veïns “i no els 50 que a l’estiu es van publicar al BOE. Aquella xifra no és real”, explica Enric Jara, de la Comissió de Veïns de la Bordeta, a aquesta publicació. Jara detalla que “ens organitzem per tal de fer visibles als invisibles i conscienciar la gent afectada, ja que en altres processos urbanístics ja vam veure com els afectats van acabar sent més dels que s’havia dit”.

Ara, aquests veïns, després que el període d’al·legacions s’hagi allargat fins al tres de novembre, intentaran buscar tota la documentació que sigui possible per tal de justificar que han viscut en les finques afectades i poder negociar el reallotjament i les indemnitzacions.

Un cop acabi aquest procés d’al·legacions, es farà una resolució definitiva de béns i drets afectats. Una tasca que els veïns demanen que l’Ajuntament la faci amb precisió i celeritat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram