El periodista Alfred Picó serà el pregoner. Foto: Twitter (@alfredpico)

El periodista i escriptor santsenc Alfred Picó Sentelles serà l’encarregat de llegir el pregó que tradicionalment dóna el tret de sortida a la Festa Major des de la Casa del Mig del parc de l’Espanya Industrial.

Picó va néixer al barri d’Hostafrancs, i a dia d’avui continua vivint molt a prop del Mercat, tot i que per la seva trajectòria laboral ha passat diferents etapes de la seva vida lluny de casa seva. Picó ha col·laborat amb els principals mitjans de comunicació del país, com RAC1, OnaFM, Ràdio4, El Periódico, SPORT, Canal 33 o CityTV, gairebé sempre tractant notícies culturals. També va ser el fundador i director de la revista Trenc d’Alba, que durant els anys 80 va funcionar a Sants, Hostafrancs i La Bordeta.

El seu bagatge com a escriptor també és significatiu. Picó ha publicat Blai grana i Sí, sí, sí. Hem guanyat a París on parla sobre el Barça, una de les seves grans passions, però també ha escrit títols com Casats contra solters o El Mètode Picó per parlar en públic. I és que aquesta és una de les altres àrees que domina, ja que també ofereix els seus serveis com a professor de comunicació.

L’ESSÈNCIA DE LA FESTA
Argentina de naixement però barcelonina d’adopció, Carla Rossignoli va guanyar el concurs que es va organitzar per decidir el disseny del cartell de la Festa Major. La seva proposta va ser l’escollida entre 37 propostes. Rossignoli va optar per un disseny amb colors vistosos i la presència de diferents instruments musicals.

Rossignoli va fer servir “una tipografia amb molta presència per reflexar la importància de la Festa Major”. També referint-se al disseny, el regidor Jaume Asens va destacar que “capta molt bé el que és l’essència d’una festa de carrer, amb les seves llums i els instruments musicals”.

L’italo-argentina va estudiar disseny gràfic a la Universidad Nacional de Cuyo, al seu país d’origen, i va mudar-se a la ciutat fa una dècada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram