La Troba Kung-Fú actuarà a l’Alternativa. Foto: Arxiu

Enguany la Festa Major Alternativa del barri de Sants arriba als vint-i-un anys, i el seu leitmotiv serà la multiculturalitat al barri. El seu epicentre continua sent, igual que en els últims anys, el parc de l’Espanya Industrial.

Com és habitual, el tradicional cercacarrers donarà el tret de sortida a la festa. Els participants recorreran alguns carrers de la Festa Major de Sants i faran parades en cadascuna de les comissions. D’aquesta manera la gent que assisteix a la Festa Alternativa també gaudirà dels diferents carrers engalanats.

Tot i que durant el dia hi ha activitats i xerrades preparades, com la Cursa per Can Vies, el concurs de paelles o la presentació de la cervesa La Bordeta, una de les creacions de les cooperatives de l’espai autogestionat de Can Batlló, cada cop la Festa Alternativa aconsegueix atraure més gent gràcies als concerts que es fan a l’Espanya Industrial a la nit.

El dia 26 començaran les actuacions amb Marabunta, de la mà de Guillem Albalà, un espectacle de “fanfàrries i clowns, enèrgic i energètic”.

L’endemà serà el torn per a l’afrocolombiana Nakany Konté, el grup de salsa La Gozadera i una de les grans atraccions de la Festa, el grup de fusió de la Garriaga La Troba Kung-Fú.

Els amants de la música més cridanera podran gaudir del hip-hop de Lágrimas de sangre, del rock en valencià dels Smoking Souls i dels punxadiscos castellonencs Mash Masters.

El dia 29 es posarà el punt final a la programació musical amb l’actuació del grup de reggaecore valencià Mafalda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram