Imatge de la xerrada celebrada al Poble-sec. Foto: Facebook

L’exalcalde de la ciutat, el convergent Xavier Trias, va pronunciar el passat dia sis de juliol una conferència sobre el 27-S al Centre Cívic Albareda del Poble-sec al davant d’una setantena de persones.

Durant la xerrada, organitzada per les agrupacions de CiU de Sants-Montjuïc i de Ciutat Vella, Trias va fer una clara aposta per la independència de Catalunya i va assegurar que es tracta d’una data clau “per deixar clar què volem com a país”. Per aconseguir-ho, va apuntar que serà molt important la col·laboració i la generositat dels diferents partits i les entitats de la societat civil.

“Nosaltres des de Convergència tenim clar el que volem, volem ser un país independent i poder prendre les nostres decisions amb llibertat”, va deixar clar Trias. En aquesta línia va remarcar que és molt important “escoltar tothom i buscar un màxim de gent que faci aquesta aposta de futur”.

L’exalcalde, que va estar acompanyat pels regidors Jordi Martí i Mercè Homs, va acabar lamentant que Espanya sempre “ha volgut fer-nos passar per l’adreçador”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram