Imatge del correfoc infantil de l’any passat. Foto: Arxiu

La Festa Major del Poble-sec arrencarà aquest divendres i durant deu dies omplirà el barri de música i activitats per a tots els gustos pensades perquè els veïns de totes les edats es diverteixin i hi participin.

Enguany, l’actor, director i coreògraf, Ferran Carvajal, un dels fundadors del Cultural del Seco i veí del barri, farà el pregó que donarà el tret de sortida a les diverses activitats que s’han organitzat per omplir tots els racons del barri de festa. L’acte serà divendres a les nou del vespre a la plaça Bella Dorita.

Prèviament al pregó hi haurà una cercavila tradicional amb els castellers, geganters, diables i bestiari i després del pregó arribarà l’hora de l’actuació de l’escola superior de música Jam Session.

Alguns dels altres actes més destacats de la Festa Major seran la plantada de colles geganteres, que se celebrarà dissabte a les sis de la tarda a la plaça de Santa Madrona, i la posterior cercavila amb l’assistència de 13 colles geganteres. El mateix dissabte a les deu de la nit, la plaça Navas acollirà el ball de Festa Major amb l’actuació de l’orquestra Sabor Sabor.

Diumenge es farà la cursa popular a partir de les 9 del matí, la Diada Castellera del carrer Blai a partir de les set de la tarda i el correfoc infantil, a la mateixa hora, i el correfoc dels adults dues hores més tard.

De cara a la setmana que ve hi ha programat, entre altres actes, el concert de l’orquestra infantil escolar del barri i el concert juvenil al parc de Les Tres Xemeneies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram