Ángel Simón

Ángel Simón, president d’Agbar. Foto: Agbar

Aigües de Barcelona ha estat reconeguda recentment per l’International Water Association (IWA) com a ‘Climate Smart Utility’ per la seva estratègia i accions contra l’emergència climàtica.

Aquest reconeixement, atorgat en el marc de l’IWA World Water Congress and Exhibition celebrat enguany a Copenhaguen, té com a objectiu seleccionar empreses del cicle integral de l’aigua referents en acció pel clima i que aposten per la transformació ecològica del sector de l’aigua. Aigües de Barcelona ha estat una de les 42 companyies reconegudes d’entre totes les empreses presentades de 34 països de tot el món.

La tasca en l’àmbit climàtic de la companyia també ha estat seleccionada, a més, com un dels 10 casos d’acció climàtica pioners.

El director d’acció climàtica de la companyia, Xavier Bernat, ha declarat sentir-se molt orgullós per aquest doble reconeixement internacional, “que ens anima a seguir treballant en la mateixa direcció i que ens encoratja a intensificar la nostra acció, accelerant així la tan necessària transformació ecològica per al planeta”. “Volem continuar desplegant models sostenibles, locals i resilients, que impulsin l’assoliment de la neutralitat climàtica, la implantació de models circulars i el foment i respecte per la biodiversitat, a través del treball col·laboratiu amb els diversos grups de relació”, ha afegit Xavier Bernat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram