Elies Campo

Campo, en una intervenció a TV3. Foto: TV3

El pregoner de la Festa Major d’aquest 2022 és una persona que ha tingut recentment una gran transcendència mediàtica i repercussió en la vida política de Catalunya: Elies Campo. Es tracta de l’enginyer santsenc que va destapar el cas d’espionatge a líders independentistes, per part del software Pegasus: ‘Catalangate’. El pregó tindrà lloc al parc de l’Espanya Industrial i el seu significat estarà estretament vinculat al barri de Sants.

Així ho va explicar fa unes setmanes Campo en una entrevista al portal el3.cat, dient que destacaria com l’esperit crític del barri l’ha ajudat a tenir la vida que ara té i, també, els valors que li han servit per a la seva vida professional. Una part important de la influència que Sants ha tingut en ell, va afegir Campo a l’entrevista, ve del món associatiu del qual va formar part, com ara l’agrupament escolta, Sant Medir i el Secretariat d’Entitats, entre altres.

Tot això fa que per a Campo sigui molt especial ser l’encarregat del pregó, encara que estigui, tal com va reconèixer, sota “pressió mediàtica” pel ‘Catalangate’. “Tot i això, s’ha de fer. És un honor que hagin pensat amb mi i poder fer el discurs d’aquestes festes”, va assegurar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram