Imatge de la capçalera de la manifestació. Foto: Twitter (@arranBarcelona)

La manifestació ‘antirepressiva’ de dissabte passat a la tarda en contra de les detencions de diferents persones relacionades amb Can Vies, el setge del Parlament o diferents moviments antifeixistes, i que va transcórrer per diversos carrers de Sants i de l’Eixample, va acabar amb destrosses i sis detinguts.

La protesta, que va reunir mig miler de persones, va començar de forma pacífica al voltant de les set de la tarda a la plaça de Sants, però en el seu tram final alguns dels manifestants van fer pintades, van destrossar tota mena d’establiments i una marquesina d’autobús i van cremar contenidors d’escombraries. Una estona més tard, cap a quarts de nou, els Mossos d’Esquadra van iniciar la càrrega policial i els manifestants que encara quedaven pel carrer van ser dispersats. La policia catalana va assegurar que alguns dels manifestants duien materials explosius casolans.

SIS DETINGUTS
L’endemà els Mossos d’Esquadra van detenir sis persones per les diferents destrosses causades el dia abans. Els detinguts van ser traslladats a la Ciutat de la Justícia, on van declarar davant del jutjat acusats dels presumptes delictes de desordres públics i tinença d’explosius.

Ahir, un cop fetes les declaracions, els detinguts van ser posats en llibertat amb càrrecs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram