El president de l’ANC Jordi Sánchez (esquerra) serà a les Cotxeres. Foto: ANC

L’Auditori de les Cotxeres acollirà aquest dissabte l’acte de gran format ‘Cap a la República Catalana. Anem-hi junts!’, organitzat per Sants Montjuïc per la Independència.

La jornada arrencarà a tres quarts de deu del matí amb una benvinguda amb tabalers i una xocolatada. Tres quarts d’hora més tard, a dos quarts d’onze, arribarà el torn de la conferència ‘Del 9N al futur’, del periodista Vicent Partal, que recentment ha publicat el llibre 9-N Desclassificat. Història secreta d’una votació revolucionària. A les 12 del migdia, després d’un quart d’hora d’animació a càrrec del Cor de Carxofa, serà el torn de la taula rodona ‘La Constitució que volem’, amb la participació de Miquel Sellarès, Jordi Armadans, Sebastià Sardiné i Dolors Feliu. Estarà moderada per l’escriptora Patrícia Gabancho.

LA VEU DE L’ANC
A les dues del migdia començarà l’acte estrella de la jornada, un parlament del nou president de l’ANC, Jordi Sánchez. Està previst que el discurs de Sánchez serveixi perquè el cap visible de l’ANC expliqui com encararà l’entitat aquests mesos previs a les eleccions del 27 de setembre. Després del seu parlament una paella popular servirà per cloure el tram matinal de la jornada.

Per a la tarda s’ha reservat la presentació i signatura de llibres, que començarà a dos quarts de cinc i tindrà la presència de Toni Rico, Albert Botran, Xavi Díez i Antonio Baños i la projecció de vídeos de l’ANC. A un quart de vuit es farà la cloenda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram