A la fundació s’hi fan moltes activitats. Foto: Fundació Jordi Sierra i Fabra

El Plenari del Consell Municipal va aprovar fa dues setmanes fer entrega de la Medalla d’Honor de Barcelona, en l’àmbit de ciutat, a la Fundació Jordi Sierra i Fabra, ubicada al barri de Sants-Badal.

El guardó, que reconeix la labor professional i social i alhora la seva contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana i els valors cívics, és un reconeixement a la tasca que duu a terme la fundació, que durant anys ha apostat pel foment dels joves escriptors. Per aconseguir-ho, la fundació va crear un premi literari per a menors de 18 anys que s’entrega amb el suport de la Fundació Santa Maria. Deixant de banda la dotació econòmica, aquest premi sempre aposta per publicar l’obra guanyadora.

La fundació Sierra i Fabra també desenvolupa la seva tasca a Medellín (Colòmbia), a través la Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra para Latinoamérica. En declaracions al portal El3.cat, Sierra i Fabra s’ha mostrat satisfet pel reconeixement i ha assegurat que la fundació serveix per “ajudar i defensar la cultura, per llegir i perquè qualsevol noi o noi pugui escriure”.

D’altra banda, en l’àmbit de districte rebran la Medalla d’Honor Jordi Suñé de Sanjuan, president el club del futbol santsenc Mercat Nou i la Fundació Artesà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram