Una imatge de l’exitosa trobada. Foto: El3.cat

La festa de les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el Firentitats, va celebrar el cap de setmana passat el seu vintè aniversari i la catorzena edició al carrer de Sants i CreuCoberta.

Enguany, un total de 169 entitats, dues més que l’any passat, van ser presents en una trobada que va atreure milers de visitants. La jornada va coincidir amb la 5a Festa Intercultural, la trobada de cultura popular “Fes-te al carrer” i les activitats de la Taula d’Esports.

Al llarg de tota la jornada les entitats van fer difusió de les tasques que duen a terme al llarg de l’any. Tant les més arrelades al barri, com les que no fa tant que hi són, van poder donar-se a conèixer entre la gent o bé reforçar-hi els seus vincles. Un exemple d’una de les entitats més arrelades és la Federació d’Associacions, d’Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), que un any més va difondre informació sobre la Festa Major d’Hostafrancs.

A l’altre extrem, si parlem d’antiguitat, es pot citar la Fundació Jordi Sierra i Fabra, que va fer el seu debut a la trobada i d’aquesta manera es va poder donar a conèixer entre els santsencs.

D’altra banda, entitats de caràcter social, com la Fundació Privada Avismón, que va poder recaptar fons, o entitats esportives com la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria o la UE Sants tampoc van fallar a la cita.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram