Bus D20

L’home va fugir corrents aprofitant una parada del bus. Foto: Arxiu

Nou cas d’assetjament sexual al transport públic al barri d’Hostafrancs. Aquest passat dilluns a la tarda un home va esbroncar unes dones tot ensenyant el penis i masturbant-se dins d’un bus de la línia D20, que circula entre la Vila Olímpica i l’Hospitalet de Llobregat, tal com informava la periodista Anna Punsí i ha confirmat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

L’home va increpar les viatgeres dins el bus mentre circulava, a l’altura del carrer de la Creu Coberta. De seguida altres ciutadans que estaven presenciant els fets van sortir en defensa de les víctimes i l’home va acabar fugint corrents, aprofitant que el bus s’aturava en una de les seves parades habituals.

Episodis com aquest o semblants, malauradament, són força habituals, sobretot al metro. És per això que TMB va impulsar la setmana passada una prova pilot contra l’assetjament sexual i LFTGBI-fòbia al transport públic. De moment s’han incorporat patrulles específiques en les set estacions de Santa Coloma de Gramenet, però es preveu que la mesura s’estengui a tota la xarxa del metro. A més, es preveu que el 2023 quedi completat el sistema de videovigilància.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram