Està previst que les obres dels jardins durin quatre mesos. Foto: Google Maps

La remodelació dels jardins de Can Mantega, després d’una llarga reivindicació veïnal, ja és a tocar un cop l’Ajuntament ha confirmat recentment que està previst que les obres comencin durant el pròxim mes de maig.

L’any 2009 els veïns de la zona ja van aconseguir aturar la construcció d’un aparcament soterrat que ara s’ha confirmat que no es farà. En l’anterior mandat també es va obrir un procés participatiu per tal que els veïns i les entitats poguessin participar en el disseny de la nova plaça, però la reforma no va tirar endavant a causa de la manca de pressupost.

Això va provocar que el projecte de reforma de la zona quedés encallat, cosa que ha provocat el visible deteriorament que presenta a dia d’avui la plaça.

CANVIS ESTRUCTURALS
El projecte de reforma dels jardins consistirà en l’ampliació dels parterres actuals per millorar la integració de la plaça amb els carrers que l’envolten (Joan Güell, Violant d’Hongria, Torrent de Perals i Rosés) i en l’ampliació de la zona de jocs infantils i l’espai per als gossos. També es renovaran els bancs, les papereres i la zona de botxes i es millorarà l’estat dels jardins i l’enllumenat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram