Joan Isaac, en un moment del concert de dissabte passat. Foto: Josep Tomàs

Llibertat, amor i anarquia. Aquesta és la combinació que millor descriu el concert que dissabte passat es va viure a l’auditori de les Cotxeres de Sants, en el marc del festival Barnasants, durant la presentació del disc en directe de l’espectacle col·lectiu del cantautor Joan Isaac, ‘Cançons d’Amor i Anarquia’.

L’auditori santsenc va presentar un aspecte immillorable, no només pel fet que les entrades estiguessin al simbòlic preu d’un euro, sinó també per la gran quantitat d’artistes que durant la vetllada van pujar a dalt l’escenari per acompanyar Isaac, en un espectacle que va servir per repassar cançons llibertàries de tots els temps i que han marcat una bona generació de catalans.

Jaume Arnella, Sílvia Comes, Dani Flaco, Gadafi Núñez, Olden, Anna Roig, Juan Carlos Biondini i Wayne Scott, juntament amb Isaac, van posar veu al concert de ‘Cançons d’Amor i Anarquia’, que va ser enregistrat durant la passada edició del Barnasants.

PUIG ANTICH
L’origen de ‘Cançons d’Amor i Anarquia’, i per tant també del concert, és l’homenatge que el director del Barnasants, Pere Camps, va proposar de fer a Isaac amb motiu del 41è aniversari de la mort de Salvador Puig Antich. És per aquest motiu que un dels moments més emotius de la nit va ser quan va sonar la cançó ‘A Margalida’, la peça que Joan Isaac va dedicar al militant del MIL executat pel règim franquista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram