La trobada se celebrarà al col·legi Maristes. Foto: Google Maps

La delegació d’Òmnium Cultural al districte celebrarà aquest dissabte una trobada a la qual estan convidats tots els socis de l’entitat per decidir, tal com han informat des de la junta directiva, com ha de ser “l’Òmnium que ha de venir”.

La reunió, que començarà a les 10 del matí al col·legi Maristes, al carrer Olzinelles, consistirà en la presentació d’un vídeo i una sessió de treball en grups. Durant la trobada, tal com expliquen el seus organitzadors, “es plantejaran les preguntes i es donaran respostes a què hauria de fer l’entitat, veure el que s’està fent i que cal canviar”. Al mateix temps, afegeixen, també s’analitzarà què cal fer “per aconseguir més socis i fidelitzar-los, rejovenir l’entitat, organitzar-nos millor internament, treballar en xarxa per ser agents dinamitzadors de la cultura i potenciar el sentit de pertinença a Òmnium i al país”.

D’altra banda, l’entitat també aprofitarà la jornada per celebrar que recentment el nombre de socis de la delegació ha arribat al miler.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram