Una imatge de l’interior del pavelló un cop reformat. Foto: el3.cat

Des del passat 29 de març, la pista poliesportiva de les Tres Xemeneies, al barri del Poble-sec, ha vist millorades les seves instal·lacions, entre les quals destaca una nova cobertura. Les obres havien començat el passat mes de juliol.

El nou sostre que s’ha afegit permetrà que els equips de futbol, bàsquet i voleibol disputin els seus partits encara que plogui o que faci massa fred. A més, s’ha renovat la pista, de 900 metres quadrats, que es pot dividir en diversos espais per tal que es puguin fer diferents activitats al mateix temps i s’han millorat diferents instal·lacions, com la il·luminació, el terra (amb una nova superfície antilliscant) o la ventilació.

Per últim, s’han afegit graderies mòbils, l’equipament també ha passat a estar adaptat per a discapacitats i a partir d’ara l’aigua calenta dels vestidors s’obtindrà mitjançant energia solar.

UN NOU POLIESPORTIU
Per altra banda, durant aquesta primavera començaran les obres d’un nou poliesportiu a uns terrenys situats entre els carrers Energia, Bronze i Coure, al barri de la Marina del Port.

Aquest nou equipament també està pensat per poder ser usat per diversos esports alhora, i les seves instal·lacions també tindran graderies, infermeria, un bar o un magatzem per al material.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram