Una imatge de l’edició de l’any passat del 4YFN. Foto: Arxiu

Per segon any consecutiu el certamen d’emprenedors del Mobile World Congress (MWC), el 4 Years From Now (4YFN), es tornarà a instal·lar a la Fira de Montjuïc durant la celebració de la desena edició d’un congrés convertit en tota una referència mundial i que aquest any se celebrarà entre el dos i el cinc de març.

Enguany l’edició del 4YFN comptarà amb la presència destacada de directius de companyies com Twitter, Airbnb, ViceMedia, Marvell Technology Group, IndieGoGo, Eventbrite, Shazam o The Weather Company i representants del fons d’inversió com Accel Partners, que va invertir en la fase inicial d’empreses d’èxit global com Facebook, Dropbox, LinkedIn o Kayak.

El responsable d’aquest esdeveniment i director d’emprenedoria i innovació del MWC, Aleix Valls, enguany el 4YFN preveu doblar el nombre de participants i arribar, pràcticament, als 5.000. Això serà possible perquè en aquesta edició aquest certament passarà a ocupar 8.000 metres quadrats del pavelló número 8 de la Fira., mentre que l’any passat en va ocupar la meitat.

REFERENT MUNDIAL
Tot i que la d’enguany només serà la segona edició del 4YFN, aquest certamen ja és referència mundial pels emprenedors, les empreses tecnològiques novelles, inversors i firmes de capital risc, que també aprofiten per celebrar reunions. Unes trobades que en aquesta edició permetran que 100 empreses seleccionades entrin en contacte amb 150 grans inversors per poder tirar endavant i desenvolupar els seus projectes.

Tot plegat per aconseguir, tal com Valls va afirmar durant la roda de premsa de l’esdeveniment, que “Barcelona estigui connectada amb altres ecosistemes emprenedors”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram