Els autors dels curts van tenir 72 hores per realitzar-los. Foto: Ajuntament

La cerimònia de premis del segon Concurs de Curtmetratges de Creu Coberta Shopping & Shooting, celebrada el passat divendres 16 de gener a l’escola Joan Pelegrí d’Hostafrancs, va tenir com a gran triomfador el curt Glovity, obra de l’equip Els Valents –que paròdia la coneguda pel·lícula Gravity–, que va obtenir el premi a la millor pel·lícula del certamen, dotat amb 2.000 euros en metàl·lic. Pel que fa al premi a la millor direcció, aquest guardó va anar a parar a l’equip GPES Conceptual pel curt Júlia de Paz, una distinció dotada amb una quantitat de 1.000 euros.

A la cerimònia cinematogràfica van assistir-hi més de 300 persones, entre les quals hi havia Josep Maria Recasens, director general de Comerç, el regidor del Districte, Jordi Martí, i l’alcalde, Xavier Trias, que va ser protagonista quan una actriu que imitava Marilyn Monroe li va cantar el Happy Birthday.

Durant la cerimònia es van projectar, en pantalla gran, tots els curtmetratges que es van presentar al concurs. Cal destacar que aquestes peces van haver de ser realitzades en 72 hores a finals de l’any passat.

La gala també va atorgar els premis del públic, un a Stereoinvers i un altre a Ho veus?, entregats per Luís Boza, director de l’Associació de Telespectadors de Catalunya, i Núria Izquierdo, consellera de comerç de Sants-Montjuïc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram