El grup Darània tocaran el 20 de març a l’Albareda. Foto: BarnaSants

Vint anys de BarnaSants i vint anys de la mort d’Ovidi Montllor. Sobre aquests dos eixos vehicularà la nova edició de l’històric festival BarnaSants que enguany celebrarà la seva vintena edició a partir del pròxim 24 de gener i fins al 14 d’abril.

El festival comptarà amb més d’un centenar d’actuacions, de les quals una quarta part se celebraran en diferents espais del districte, com són el Centre Cívic Albareda del Poble-sec, el Koitton Club, l’espai artístic Tinta Roja, el Casinet d’Hostrafrancs i les Cotxeres de Sants. Durant la presentació del festival, el seu director, Pere Camps, va explicar que durant aquesta edició no es tracta de “retre un homenatge a Ovidi Montllor, sinó que volem reivindicar la figura d’un artista tan important que representava una cultura i una llengua que parlen 15 milions de persones”.

‘VOLEM EL PA SENCER’
El fragment d’una lletra del cantautor d’Alcoi serà el lema d’enguany. ‘Volem el pa sencer’, va afirmar Camps, és dir que “volem el pa sencer, en tots els sentits”. Per aquest motiu, va afegir el director, el festival vol demanar a tots els artistes que vulguin “que facin versions del repertori de l’Ovidi per donar a conèixer el seu llegat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram