El Parc de les Tres Xemeneis serà reformat. Foto: Coord. Entitats Poble-sec

Dilluns va començar l’esperada remodelació del Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec. Les obres, llargament reivindicades pels veïns per l’estat de degradació de la plaça, duraran sis mesos -durant els quals la plaça estarà tancada- i tenen un pressupost de 611.000 euros. Durant aquest període, tal com ha pactat l’Ajuntament amb els veïns i les entitats que han participat en el projecte, es crearà una zona per als patinadors, es reubicaran les pistes de petanca i l’àrea de jocs infantils i es renovarà el paviment, la il·luminació i el mobiliari urbà.

El projecte també inclou una guingueta on hi haurà un lavabo públic -una instal·lació àmpliament reivindicada i que vol acabar amb la pràctica habitual d’alguns usuaris d’orinar al mateix parc-, la col·locació d’una pèrgola, la renovació del paviment, de l’arbrat, del mobiliari urbà, una millora de la il·luminació i dels murs que limiten amb l’avinguda del Paral·lel. Amb aquestes reformes els veïns esperen que s’acabin els problemes d’incivisme i seguretat que han denunciat durant molt de temps.

MÉS CANVIS
D’altra banda, continua la reforma de la pista poliesportiva que hi ha a la mateixa zona i que va començar el passat mes de juliol. La pista, que fins ara era descoberta, quedarà coberta i s’hi instal·laran grades i nous canvis que permetran que es pugui fer servir sempre. Aquestes obres tenen un pressupost de 900.000 euros i es calcula que estaran acabades d’aquí a set mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram