La reunió de dimecres passat entre la ministra de Foment, Ana Pastor, i l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, va servir per fer avenços en el projecte de transformació del front marítim del Morrot.

Durant la trobada es va acordar que la Ronda Litoral s’ampliarà al seu pas pel Morrot. Per fer possibles aquests canvis es desplaçarà la terminal de trens de mercaderies cap a Can Tunis. L’Ajuntament vol que l’actual calçada de la Ronda Litoral s’aprofiti per convertir-la en un carrer per als vianants i que la ronda passi per sota d’aquest carrer mantenint els carrils actuals. Amb els canvis, la Ronda Litoral no s’ampliarà, sinó que s’optarà per descongestionar la via, ja que els trajectes curts es podran fer pel nou carrer.

Un cop finalitzada la reunió, Trias va destacar “la bona resposta de la Ministra als plantejaments que ha fet la ciutat per convertir el Morrot en una zona de la ciutat pel gaudi de la gent”. Segons l’alcalde, es “tracta de fer que aquesta zona s’incorpori a la ciutat i que deixi de ser una zona de port industrial per passar a ser una part més del port ciutat”.

A la trobada, d’una hora i mitja de durada, també hi van ser el regidor d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, i la delegada del Govern espanyol, María de los Llanos de Luna, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram