Imatge de la festa d’inauguració de Cal Muns. Foto: Ajuntament

Les persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals ja tenen un nou espai al districte després que la setmana passada s’inaugurés Cal Muns, un equipament gestionat pel Grup Sant Pere Claver, que entrarà en funcionament el pròxim mes d’octubre.

Cal Muns oferirà serveis destinats a l’atenció i la prevenció de malalties mentals que pateixen adults, joves, infants i també oferirà suport a les famílies. El centre activarà diversos programes d’inclusió comunitària pensats per a persones en risc d’exclusió social. També tindrà quatre plantes de serveis residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport limitat i trastorn de conducta. L’equipament de la Fundació Sant Pere Claver té una superfície edificada de 2.509 metres quadrats i consta de planta baixa més sis plantes amb capacitat per a 33 consultes d’atenció ambulatòria, 44 habitacions amb un total de 50 places residencials i tres aules de treball convertibles en espai per impartir docència. El centre permetrà atendre un total de 36.600 visites anuals, bàsicament de salut mental i també es vol convertir en un espai de referència en la promoció de la salut i el benestar de les persones.

TRASLLAT
D’altra banda, el CAP de Carreras Candi es traslladarà a un nou edifici després d’un acord entre l’Ajuntament, el Consorci de la Zona Franca i la Generalitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram