Una imatge del viatge dels Borinots a Estocolm. Foto: Borinots

Els Castellers de Sants van ser els encarregats el passat 12 d’agost d’inaugurar el Kulturfestival d’Estocolm, un festival cultural d’estiu que des de l’any 2006 programa diverses mostres culturals d’altres països. 

Els Borinots van ser els encarregats de representar Barcelona, la ciutat convidada enguany, en un intercanvi cultural que tindrà la seva tornada durant les festes de la Mercè amb la programació de diverses obres, exposicions i films de diversos artistes suecs.

La primera actuació dels santsencs va ser a la Sergels Torg, una plaça cèntrica i emblemàtica de la capital sueca. El mateix dia 12 a la tarda van fer una altra actuació castellera a la plaça Gustav Adolf Torg i l’endemà van tornar a actuar a les dues mateixes places, al mateix temps que van organitzar un taller per als més petits. Dijous 14 a la tarda va concloure la participació dels Borinots amb la celebració d’una conferència sobre la història dels castellers i el seu arrelament a Catalunya. Els assistents també van poder gaudir d’un taller per tal de conèixer de més a prop el fet casteller.

El viatge a Estocolm ha estat el segon de l’any per als Borinots, ja que el passat 8 de juny van ser a Lisboa en el marc de la campanya ‘Catalans want to vote’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram