L’exjugador del Barça d’handbol, Enric Masip, serà el pregoner. Foto: Arxiu

El treball en equip que han portat a terme els diferents carrers de Sants també estarà escenificat en el tradicional pregó, que es farà el pròxim dissabte 23 d’agost, a les vuit del vespre, al parc de l’Espanya Industrial. I és que enguany, el pregoner és un expert del joc en equip. Enric Masip, exjugador d’handbol del F.C. Barcelona, serà l’encarregat de donar la benvinguda a la Festa Major de Sants 2014 i ho farà amb un pregó carregat de vivències, records i esport.

El considerat millor jugador català d’handbol de la història parlarà sobre la seva vida al barri mentre jugava al Barça i després de retirar-se. La presidenta de la FFMS, Sonia Miró, s’ha mostrat molt satisfeta que Masip hagi acceptat ser el pregoner de la festa i destaca les seves virtuts com a persona i com a esportista. “És encantador. És la persona ideal per a la Festa Major de Sants”, afirma.

Masip va començar a jugar l’any 1986 al Club Balonmano Granollers. Més tard, l’any 1990, va fitxar pel F.C.Barcelona, on va desenvolupar una trajectòria excel·lent. Fa deu anys que treballa a la Fundació del F.C.Barcelona i fins al 2013 va ser el secretari tècnic de la secció d’hanbol del club.

UN CARTELL REIVINDICATIU

Per altra banda, el cartell de la Festa Major d’enguany vol reivindicar les festes tradicionals. Anys enrere, entre les activitats programades, no hi tenien cabuda els actes més tradicionals, però en els últims temps se n’han recuperat molts i això és el que es posa en valor aquest any.

La imatge escollida en la dinovena edició del concurs de propostes és obra de la dissenyadora santsenca Marta Corcho. Aquesta és la segona vegada que un cartell d’aquesta artista promociona les festes del barri, ja que el disseny del cartell del 2012 també va ser obra seva. Corcho, a més de la gratificació de poder veure el seu cartell exposat per tot el barri, també ha rebut un premi en metàl·lic de 1.300 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram