La implicació dels veïns és clau perquè tot surti bé. Foto: El3.cat

Un any més la música i la dansa ompliran els carrers de Sants durant els dies de Festa Major. El barri no perd els seus costums i enguany els ciutadans podran gaudir d’un gran nombre d’activitats relacionades amb aquestes disciplines.

A part de les tradicionals discomòbils i el programa de música en viu que organitzen les comissions de cada carrer, el Districte ha programat diferents concerts al Parc de l’Espanya Industrial. L’oferta conjunta de música permetrà satisfer melòmans de gèneres molt variats.

Així doncs, dimarts 26 d’agost, el Districte ha preparat l’esperada Nit de Concerts que comptarà amb tres grups amb diferents estils. A les 21:30 hores actuarà Anímic. La banda de Collbató, que ja porta cinc discos editats, abandona en el seu darrer treball el folk rock per mostrar un so més sintètic i fosc, amb ritmes contundents i electrònics. A les 22:45 hores serà el torn de Se Atormenta una Vecina, una de les formacions estables amb més recorregut en el gènere del disco-funk. Per últim, a mitjanit, actuaran Buhos, una de les principals referències festives de la música catalana, amb més de 500 concerts a l’esquena per tot el país.

Durant cada dia de festa, els 17 carrers han programat activitats musicals i de dansa per a tots els públics. Així, els veïns i visitants podran gaudir de concerts de rumba catalana, Dj’s, exhibicions de Zumba, havaneres i karaokes, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram