La colla té el seu cartell a l’edifici des de fa temps. Foto: Línia Sants

Els Castellers de Sants fa temps que reclamen poder tenir un nou local, ja que l’actual, situat al número 49 del carrer dels Comtes de Bell-lloc se’ls ha quedat petit. La solució a aquest problema, consideren, la tenen just a davant, a la part de l’edifici de l’antiga fàbrica Germans Climents que és de propietat municipal. Actualment ja fan servir aquest espai de magatzem i reivindiquen que sigui la seva nova seu.

Ara la petició ha fet un petit pas endavant després d’haver quedat en segon lloc en les votacions dels pressupostos participatius, ja que ha aconseguit recollir 350 suports. “Necessitem un nou local i aquest ens solucionaria el problema”, afirma Sunta Sogas, una de les dues presidentes de la colla. De fet, els Borinots els agradaria que tota l’antiga fàbrica passés a ser de propietat municipal perquè fos un espai per a les entitats del barri. Això, però, no sembla viable ara mateix, ja que a la part de l’edifici que és de propietat privada hi ha projectat un tanatori, que d’altra banda desperta rebuig veïnal.

Pel que fa a la predisposició del Districte, Sogas explica que hi és. “El regidor vol que la idea tiri endavant”, afirma. Tot i això, la colla haurà de tenir paciència perquè si finalment el projecte s’acaba aprovant, l’edifici necessita una reforma important.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram