CREU COBERTA

El dissabte 29 de març començarà al Poble Espanyol de ­Barcelona la 8a edició de BarnaClick, una fira dedicada a l’exposició i venda de clicks de Playmobil organitzada per Somosclicks. La fira, que acabarà el 6 d’abril i centrarà la seva activitat durant els caps de setmana, té com a atractiu destacat, enguany, un diorama de gairebé 100 metres quadrats dedicat al setge que la ciutat de Barcelona va patir l’any 1714.

A més, hi haurà diversos estands de venda on els aficionats podran trobar els més curiosos clicks i complements nous, de segona mà o descatalogats.

La inauguració tindrà lloc el dissabte 29 de març a les 11:30h i anirà seguida d’una conferència sobre el Setge del 1714 a càrrec de l’historiador Daniel Cortijo. Després, es farà un acte festiu i de recreació històrica protagonitzat per la Coronel·la de Barcelona. Nens i adults podran gaudir d’una rua de capgrossos de Playmobil (dissabte 5 d’abril a les 12h), projecció de curtmetratges (29 i 30 de març i 5 i 6 d’abril a les 16h). A més, hi haurà la possibilitat de participar en les activitats “Pinta la teva carota Playmobil” i “Busca el click amagat” i de visitar una curiosa i original exposició a l’Espai Guinovart.

L’entrada a la Fira BarnaClick serà gratuïta per a nens de fins a 12 anys, tindrà un preu especial de 4€ pels majors d’aquesta edat residents a Catalunya i inclourà l’accés a tot el recinte del Poble Espanyol.

Més informació a: www.poble-espanyol.com

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram