El desig de 33 entitats barcelonines, sembla que finalment es tindrà en compte. Les associacions que van firmar una carta demanant a l’alcalde Xavier Trias que no es dediqués un carrer (previsiblement a Montjuïc) a qui va ser president del COI, Joan Antoni Samaranch poden celebrar que el consistori ha fet marxa enrere.

Segons explica i publica al seu bloc Sants-Montjuïc per la Independència (SMxI), una de les entitats firmants de la carta, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, va contestar a les associacions informant-les que “aquest Ajuntament i, en conseqüència, aquest Districte, no procedirà a fer un canvi de nom que no gaudeix actualment del mínim consens”.

Les entitats firmants, entre les quals hi ha, a banda de l’assemblea territorial de l’ANC al districte, l’ANC Poble-sec, la CUP Sants-Montjuïc, els Castellers del Poble-sec, el Centre Social de Sants i Òmnium Cultural Sants-Montjuïc denunciaven que es dediqués un carrer a algú que va “aprofitar les dècades de govern il·legal del general Franco per fer una carrera política fonamentada en l’adhesió incondicional a les atrocitats del feixisme”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram