L’alcalde de Barcelona ha mostrat la seva conformitat amb la consulta planejada pel Govern de la Generalitat per al pròxim 9 de novembre. Així ho va manifestar el passat 15 de gener en l’habitual trobada entre el batlle i periodistes al Col·legi de Periodistes de Catalunya. “No permetre la consulta seria una greu equivocació”, va advertir l’alcalde.

En un discurs de poc més d’una hora de durada, Trias va enumerar els eixos de les actuacions de l’Ajuntament per a aquest 2014, que passen, principalment, per tres tasques: l’atenció a les persones, la reactivació econòmica i oferir uns serveis de qualitat.

Trias vol recuperar Barcelona de l’actual situació econòmica perquè creu que la millor forma d’ajudar els que més ho necessiten és “oferint feina”. A més, vol canviar la política d’habitatge de compra, que qualifica d’”absurda”, per una política de “lloguer assequible”. En aquesta línia, va anunciar que CiU votarà a favor de la proposta d’ICV de sancionar els bancs que mantinguin pisos buits a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram