L’Eix comercial de Creu Coberta entregarà demà passat els premis als guanyadors del primer Concurs de Curts Creu Coberta Shopping & Shooting. El teatre de l’escola Joan Pelegrí serà l’escenari d’aquesta cerimònia que tindrà lloc a partir de les 9 de la nit, on s’escollirà el millor curtmetratge d’entre els sis que s’han presentat a concurs.

Els participants, dividits en sis grups, disposaven de 72 hores, entre els dies 27 i 30 de desembre, per realitzar la seva peça cinematogràfica. Les sis gravacions ja estan disponibles al web de Creu Coberta (creucobertashopping.com/concurs) per tal que tothom pugui gaudir-ne.

Tanmateix, hi haurà un jurat especialitzat que serà l’encarregat d’escollir el millor curt. Aquest jurat està format per personalitats del món cultural com Abel Flok, Sílvia Bel, Roger de Gràcia, Pol Turrents, Jordi Folck i el president de l’Eix Creu Coberta, Lluís Llanas. El premi constarà d’una estàtua del déu del comerç, Hermes, en posició d’Òscar de Holliwood. Aquesta peça ha estat dissenyada pel mateix artista que fa els Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram