Els tres campions del món de motociclisme de 2013, Marc Màrquez (MotoGP), Pol Espargaró (Moto2) i Maverick Viñales (Moto3) competiran junts per primera vegada en el Superprestigi DirtTrack, que acollirà el Palau Sant Jordi aquest pròxim dissabte. Els tres pilots catalans desafiaran una gran part dels seus rivals del mundial en una pista d’argila compactada que s’instal·larà especialment per a l’ocasió en aquesta emblemàtica instal·lació esportiva de Montjuïc.

El DirtTrack és una de les fórmules de motociclisme que té més tradició als Estats Units degut a la seva espectacularitat i rapidesa. Consisteix en una sèrie de mànigues eliminatòries i de repesca entre grups reduïts de pilots en una pista ovalada totalment plana. Aquesta disciplina és molt practicada pels pilots del Mundial per entrenar el control del derrapatge.

Marc Màrquez, un dels impulsors d’aquest esdeveniment esportiu, va afirmar durant l’acte de presentació, celebrat el passat 22 de desembre, que aquest “és un gran espectacle perquè la gent gaudeixi”, i va destacar que “guanyar és el menys important”, ja que “més que una competició és una festa”. Per la seva banda, l’alcalde es va mostrar molt convençut durant la presentació que el Superprestigi DirtTrack serà un èxit “perquè aplegarà les figures del motociclisme mundial”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram