El Nadal a Hostafrancs és sinònim de Pau Sense Treva des de fa 27 anys. Aquest festival infantil ha omplert d’activitats, com cada any, el Casinet entre els dies 28 i 30 de desembre, i les Cotxeres de Sants entre el 2 i el 5 de gener.

El Pau Sense Treva és un esdeveniment que permet als més petits gaudir de les vacances de Nadal amb activitats lúdiques, artístiques i esportives, entre d’altres. És possible gràcies a la participació de més de 20 entitats del districte.

Segons informa El3.cat, aquest any el festival ha comptat amb tallers de papiroflèxia, dansa, cant coral, maquillatge i ràdio, entre d’altres. També s’han organitzat moltes més activitats, com ara un camp de futbol, jocs tradicionals i fins i tot videoconsoles.

El Casinet d’Hostafrancs és l’escenari de les propostes teatrals del Pau Sense Treva. El dia 28 de desembre s’hi va representar Nadal de la Caputxeta i el Llop, el dia 29 El viatge del Senyor Nagata, i el dia 30 de desembre L’inventor d’il·lusions. L’entrada a les funcions tenia un cost de 2,3 euros. La recaptació total s’ha destinat al centre de serveis Canpedró, l’entitat convidada a l’edició d’enguany del festival.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram