Com cada any des de ja en fa 15, la placeta de Sant Medir es va convertir el 31 de desembre en el nucli festiu del barri per acomiadar el 2013 i donar la benvinguda al nou any. Unes 400 persones del barri, tal com informa El3.cat, es van congregar davant la parròquia per celebrar junts l’inici del 2014.

Aquesta festa l’organitzen la Parròquia de Sant Medir i Sants 3 Ràdio i és una de les celebracions populars on es poden sentir campanades en directe.

La festa va començar abans de la mitjanit, quan els veïns i veïnes es van reunir davant del campanar amb el raïm preparat. A les 12 en punt les campanes de la parròquia van repicar deixant pas a un espectacle pirotècnic i de projeccions sobre la façana de l’església, que ja estava decorada prèviament per a l’ocasió.

Després de les campanades els veïns van seguir gaudint de la nit amb ball a la plaça.

Aquesta va ser una de les principals celebracions de Cap d’Any del districte, juntament amb la de la Font Màgica i la que es va fer al barri de la Font de la Guatlla, on s’hi van reunir una vintena de veïns i veïnes per compartir el sopar i menjar el raïm.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram