Imatge d’un dels dies on s’ha tallat el trànsit. Foto: Ajuntament

“La pacificació del carrer de Sants i Creu Coberta els caps de setmana ha vingut per quedar-se”. Aquestes són les paraules que va pronunciar diumenge el regidor del Districte, Marc Serra, en un tuit fent referència al tall de trànsit durant els caps de setmana que l’Ajuntament ha impulsat per l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

Des de mitjans de maig i durant tot el mes de juny el carrer de Sants i Creu Coberta ha estat una gran avinguda lliure de cotxes durant els caps de setmana. Al llarg del juliol i l’agost la situació tornarà a ser l’habitual, tot i que l’Ajuntament té la intenció de tornar-lo a posar en marxa a partir del setembre. El mateix pot passar en altres grans avingudes de la ciutat on també s’ha fet aquesta aposta.
En aquesta línia, la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, va afirmar en el ple de divendres passat que la intenció del consistori és seguir mantenint aquesta aposta, tal com ja es va començar a fer en alguns punts de la ciutat fa uns mesos.

EL COMERÇ, A FAVOR
La mesura és molt ben vista pels comerciants de la zona. Nosaltres volem tenir una zona més pacificada. El que no volem és que Creu Coberta sigui una autopista”, afirma el president de l’eix comercial, Lluís Llanas. Llanas, de fet, recorda que fa temps que defensen que el tram que va des de la plaça Espanya fins al carrer Consell de Cent “hauria de ser de vianants sempre”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram