Les entitats i associacions de Sants-Montjuïc s’han mobilitzat un cop més per organitzar iniciatives solidàries. En aquest cas es tracta d’una recollida de joguines per als nens i nenes de 0 a 12 anys. En total s’han habilitat 23 punts on els veïns del districte poden portar joguines que es repartiran entre els infants més necessitats.

A la Bordeta s’hi han habilitat cinc punts, que són els de la Parròquia de Sant Medir, el Poliesportiu de la Bordeta, l’Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta, l’Agrupació Cultural Esportiva Sansur i la Comissió de Festes del carrer Constitució. Tots ells funcionaran en horari de tarda i recolliran joguines noves, que es demana que siguin potenciadores de la imaginació i la creativitat, que reflecteixin valors socials educatius, no bèl·lics, jocs cooperatius i col·lectius i joguines segures.

EL GRA DE BLAT

Per la seva banda, l’ONG El gra de Blat, també de la Bordeta, ha recollit, durant tot l’any, donacions de joguines, ja siguin noves o de segona mà, sempre que estiguin en bon estat, tal com informa BTV. Aquesta entitat repartirà el dia 28 les joguines entre els usuaris a qui ajuda habitualment, gent amb pocs recursos. Ara mateix, 10 voluntaris treballen per classificar i embolicar tots els regals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram