Milers de persones van assistir a la 15a edició de la cavalcada de Nadal de Barcelona del Pare Noel al carrer de Sants, celebrada el passat dia 15 de desembre i organitzada per Sants Establiments Units.

Milers de famílies, amics i visitants van omplir el carrer per donar la benvinguda al Pare Noel, que any rere any assisteix a la seva cita al carrer de Sants.

La cavalcada va sortir del carrer de l’Espanya Industrial a les sis de la tarda, i hi van desfilar 12 carrosses i comparses de diferents entitats del barri. A la carrossa del Pare Noel els nans es van encarregar de recollir moltes cartes dels nens i nenes santsencs, i es van tirar milers de pompes de sabó i una gran quantitat de caramels a banda i banda del carrer.

Aquesta cavalcada va ser possible gràcies a tot l’equip de decoració de les carroses, l’equip de muntatge, l’organització de voluntaris i els associats de Sants Establiments Units. A més, des del dilluns dia 16 ja està instal·lada la Gran Carpa del carrer de Sants, on el Pare Noel podrà rebre les cartes dels nens. Del 27 al 4 de gener, serà el rei Melcior el que rebrà aquests destijos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram