Ja és Nadal a Creu Coberta. L’acte d’inauguració oficial de la campanya de Nadal a l’eix comercial, que es va celebrar el passat dilluns 9 de novembre, va donar el tret de sortida a la festa i va comptar amb la presència de la Coral Floresta, la coral en actiu més antiga de Barcelona amb 135 anys d’història, que va cantar nadales catalanes tradicionals.

Per tal d’animar l’ambient i les compres, Creu Coberta oferirà una animació al carrer i a les botigues de l’eix, amb la presència del Pare Noel i uns follets que intentaran fer aflorir l’esperit nadalenc dels santsencs.

A partir del dia 27, però, Ses Magestats els Reis Mags d’Orient, conjuntament amb el seu sèquit reial, s’instal·laran a la haima del carrer Llobet amb Creu Coberta, on rebran les cartes i els desitjos dels nens i nenes del districte, que també es podran fer una fotografia per recordar la seva visita.

A més, l’eix comercial organitza el seu primer concurs de curtmetratges. Del dia 27 al 30, els participants, que rebran un sobre amb una paraula clau, hauran d’enregistrar un curt de 3 minuts de duració en relació amb la paraula i penjar-lo al blog de Creu Coberta (creucobertashopping.com/concurs).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram