Barcelona aprofitarà el Cap d’Any per projectar-se al món

La setmana passada es va presentar una nova iniciativa per promocionar la marca Barcelona arreu del món. Es tracta d’una celebració de Cap d’Any amb un gran espectacle de la Fura dels Baus i s’ha escollit l’avinguda Reina Maria Cristina i les fonts de Montjuïc com a escenari.
La celebració, promoguda per Turisme de Barcelona, té l’objectiu de convertir-se en una cita fixa del calendari festiu de la ciutat i d’atraure tant famílies barcelonines com turistes. I sobretot, entrar al grup de ciutats que donen la benvinguda a l’any nou amb grans espectacles que es veuen a les televisions de tot el món, com Nova York o Londres.
Joan Gaspar, president de Turisme de Barcelona, va expressar que la ciutat “es mereix que l’últim dia de l’any tinguem un acte important, com tenen algunes ciutats del món”.
L’espectacle, que estarà conduït per la Fura dels Baus, també tindrà protagonisme santsenc, ja que els Borinots faran un castell que anirà coordinat amb les fonts màgiques.
El gran protagonista de la festa, però, serà l’Ésser del Mil·lenni, una figura humana de ferro de 15 metres d’alçada i que pren vida amb un centenar d’actors. L’Ésser del Mil·lenni serà l’encarregat de rebre el 2014 al so de les campanades, que retran homenatge a l’òpera Parsifal de Wagner i que es culminaran amb volcans de foc i una gran explosió darrere de la Font Màgica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram