CREU COBERTA

Creu Coberta engega un concurs de curtmetratges ràpids, pels propers dies de Nadal. Volem fomentar la creació cultural audiovisual a Barcelona, per mitjà d’una proposta dinàmica, atractiva, creativa i solvent, que vol apropar el món del comerç al món del cinema. El concurs, està obert a joves, adults, professionals i amateurs, que vulguin realitzar un curtmetratge. Els participants han d’inscriure’s prèviament a l’Associació de Comerciants Creu Coberta, amb les seves dades personals, en dates que anirem comunicant al llarg de les properes setmanes. En aquell moment rebran un document on s’hi especificaran les bases.

Un dels aspectes més divertits, és que els concursants disposaran de 72 hores, entre els dies 27 i 30 de desembre d’enguany per realitzar el curtmetratge, editar-lo i presentar-lo a l’Associació de Comerciants. En el moment de donar inici al concurs, rebran un sobre on s’inclouran un conjunt de localitzacions, que consistiran en un espai urbà, interiors, botigues, etc, que hauran d’incloure en els seus curtmetratges. Tots els participants hauran de desenvolupar el guió en base a una temàtica que serà comú entre tots, i que serà entregat el mateix dia en que s’iniciï el concurs.

Els curtmetratges, a més, estan oberts a qualsevol tipus de tècnica, procediment, etc. L’única limitació serà la temporal, ja que no poden durar més de 3 minuts. És obert a qualsevol persona o grup que hi vulgui participar, ja sigui amateur o professional. I estem preparant un conjunt de premis, que ens duran els Reis, molts especials per als tres guanyadors!

Joan Riedweg i l’equip de noves tecnologies, al capdavant

Creu Coberta disposa d’un equip que treballa les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que formen membres de la junta, i que és el responsable d’aquesta proposta, i de la darrera gimcana Instagram que es va fer durant la passada edició de la Fira Medieval. Joan Riedweg, com a director i productor cinematogràfic ha proposat a l’entitat una sèrie d’activitats que ens ajudaran a difondre Creu Coberta a les xarxes.

A més, no us perdeu l’estrena de la seva darrera pel·lícula, co-dirigida amb l’Abel Folk. “Desclassificats” s’estrena el proper dimecres a TV3, després del Telenotícies vespre, a les 21:50 hrs. Un film amb el mateix Abel Folk, Emma Vilarasau i Toni Sevilla. Sintonitzeu-la!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram