CREU COBERTA

Sergi Amposta, Intendent de la Guàrdia Urbana

Cada quinze dies podeu fer-nos arribar les vostres preguntes a Sergi Amposta, intendent de la Guàrdia Urbana de Sants-Montjuïc, que us resoldrà qualsevol dubte que tingueu al respecte. Si teniu també algun problema al vostre comerç o finca, podeu dirigir-vos sempre que ho vulgueu a Joan Galera, vicepresident del Consell sectorial de presidència, règim interior, seguretat i mobilitat del Districte de Sants-Montjuïc, al telèfon 657 921 947.

Maria i Alfons:

“Som una parella de persones grans veïns de Creu Coberta. Per fer els diversos pagaments, hem d’anar sempre a unes dates determinades a retirar la pensió. I hem sabut que això ho aprofiten alguns delinqüents per a assaltar la gent gran i robar-los els diners del mes. Què hem de fer? Hi ha alguna estratègia?”

Sergi Amposta:

“Precisament un dels consells que donem a la Gent Gran en les xerrades que fem amb ells es el relatiu al cobrament de la pensió o retirar diners del banc. És molt important que si anem a retirar la pensió no ho fem el mateix dia de cobrament. Això, els delinqüents també ho saben i evidentment ho aprofiten.

Quan retirem els diners també cal tenir la precaució de no retirar tota la pensió de cop, es millor anar mes vegades al banc. Si hem de treure una suma important de diners es mes segur fer-ho acompanyats d’un altra persona.

Son consells molt bàsics però no per bàsics deixen de ser efectius. La seguretat comença per un mateix. Cal tenir present sempre els mínims aspectes de la seguretat personal.”

Seguretat ciutadana
Sergi Amposta
Intendent de la Guàrdia Urbana

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram