L’Associació de comerciants Sants Establiments Units organitza aquest cap de setmana la Fira Catalana al carrer de Sants, en el marc del mercat de la tardor que cada any celebra l’eix comercial. Enguany la temàtica d’aquesta fira s’ha centrat en el mercat català tradicional.

A més de la fira comercial pròpiament dita, on participaran molts comerciants associats que ompliran el carrer de Sants des de Joanot Martorell fins a la Rambla del Brasil, els organitzadors han preparat tot un seguit d’actes lúdico-festius que animaran l’ambient durant el cap de setmana de la mostra.

Els més petits de la casa podran gaudir d’activitats lúdiques com tallers de maquillatge, castells inflables i un teatre de titelles que s’instal·larà a la cantonada del carrer de Sants amb el carrer Watt.

En aquest sentit, la Fira Catalana comptarà amb dos grans escenaris que es col·locaran un a les Cotxeres de Sants i l’altre a la plaça de Sants, des d’on s’oferirà música en directe durant tot el dia. Un dels altres actes importants serà la Fira de la cervesa, organitzada per Taberna de Sants, que quedarà ubicada a la plaça homònima.

Iniciatives d’aquest tipus tenen com a objectiu “promocionar l’eix comercial i incentivar el consum envers els associats, per així dinamitzar la zona”, explica a Línia Sants Eva Marticella, dinamitzadora de Sants Establiments Units. Un objectiu més necessari que mai.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram