Una imatge d'una de les darreres mobilitzacions. Foto: CUP Sant Martí

La reivindicació veïnal al Clot en defensa del traçat actual de la línia 192 del bus, que a partir de dilluns canviarà, segueix. Demà hi ha prevista una nova protesta, a partir de les cinc de la tarda, a davant del local de l’associació de veïns del barri.

Fa mesos que veïns del Clot i el Camp de l’Arpa reivindiquen la continuïtat del traçat actual de la línia al seu pas per al barri, mentre que el nou disseny de TMB contempla que, un cop la línia arriba a la Meridiana amb Aragó, el trajecte segueixi pel carrer Trinxant fins a arribar a Sant Antoni Maria Claret, on recupera el recorregut actual. Els veïns, però, defensen que el bus ha de continuar passant pel carrer Muntanya, ja que si no el veïnat, especialment la gent gran, queda sense connexió amb els CAP de Lope de Vega i Sant Martí.

En una reunió recent entre veïns i TMB, tal com expliquen fonts presents a la trobada, TMB hauria obert la porta a rectificar i mantenir l’actual recorregut. Tot i això, des de l’associació de veïns mostren el seu escepticisme.