Un noi de 23 anys de Mali, Mamadou Haidara, va morir la matinada del 8 de febrer al carrer Almogàvers, a l’exterior de la discoteca Razzmatazz, després de rebre una pallissa per part d’un grup de persones amb les quals s’hauria enfrontat.

De moment la investigació segueix oberta i la policia no ha detingut ningú. Segons van publicar diversos mitjans, els amics del noi expliquen que el jove havia anat el 8 de febrer a Razzmatazz amb un amic, tot i que des de la discoteca neguen que el jove hi entrés, ja que no permeten l’entrada a la gent que practica la venda ambulant. De fet, segons publica el diari Tot Barcelona, la baralla hauria estat entre una vintena d’homes de nacionalitat pakistanesa que haurien atacat amb pals i ganivets amb un altre noi asiàtic. Haidara també hauria tingut una picabaralla verbal amb un integrant del grup de pakistanesos. Un amic d’Haidara que l’acompanya hauria aconseguit fugir, mentre que Haidara va ser trobat a terra inconscient.

Una de les hipòtesis, segons el Tot Barcelona, seria una baralla el control del territori entre diferents col·lectius que es dediquen a la venda ambulant.